Οι Όροι Χρήσης που περιέχονται στο παρόν, μαζί με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, αποτελούν τη συνολική συμφωνία μεταξύ μας για τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας και των υπηρεσιών που αυτή προσφέρει συμπεριλαμβανομένης της διαδικτυακής αγοράς προϊόντων και είναι δεσμευτικοί. Με την είσοδό σας τον διαδικτυακό μας τόπο – ανεξαρτήτως των τεχνολογικών μέσων μέσω των οποίων πραγματοποιείται η πρόσβαση σε αυτόν – ή/και χρησιμοποιώντας υλικό από τις ιστοσελίδες μας, τεκμαίρεται πως έχετε λάβει γνώση των παρόντων όρων χρήσης και τους αποδέχεστε ανεπιφύλακτα, παραιτούμενοι από κάθε αξίωση ήθελε προκύψει από την επίσκεψή σας στον παρόντα ιστότοπο. Σας παρακαλούμε να διαβάστε προσεκτικά τους Όρους αυτούς. Εάν δε συμφωνείτε με όλους τους όρους που προβλέπονται στο παρόν, μην χρησιμοποιήσετε αυτήν την ιστοσελίδα .

ΕΙΣΑΓΩΓΗ:

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται επιτυχώς εδώ και χρόνια με το εμπόριο αξεσουάρ τεχνολίας και ειδών Gadget. Η πολυετής εμπειρία μας και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας δίνουν τη δυνατότητα και τη χαρά να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Στο φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται στην Ηλιούπολη και στο Χαλάνδρι μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα ειδών τεχνολογίας

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Το Gadgetistas.com είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ειδών τεχνολογίας , αξεσουάρ κινητών/ταμπλετ καθώς και εκατοντάδων πρωτότυπων δώρων, το οποίο δημιουργήσαμε σεβόμενοι τους πελάτες μας και ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας ώστε να διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο τις αγορές σας.

ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Την πώληση προϊόντων μέσω αυτής της ιστοσελίδας κάτω από την επωνυμία  Gadgetistas.com διεξάγει η εταιρεία με την επωνυμία  Λαμπίρη Ζωή, και το διακριτικό τίτλο «σύμπλεγμα» με έδρα την Ηλιούπολη  Αττικής, οδός Ρήγα Φεραίου 25 , ΤΚ 16343, Τηλέφωνο: 2130443351, ΑΦΜ: 141541082 ΔΟΥ Ηλιούπολης,

ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου από κάθε χρήστη γίνεται με δική του αποκλειστικά ευθύνη. Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού τόπου δεν αποτελεί και δεν δύναται σε καμία περίπτωση να ερμηνευθεί ως παροχή συμβουλής, άμεσης ή έμμεσης προτροπής των χρηστών να προβούν σε οποιαδήποτε πράξη. Η αξιολόγηση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου εναπόκειται στην κρίση του κάθε χρήστη, ο οποίος αναλαμβάνει και την ευθύνη για τη χρήση οποιουδήποτε τμήματός του.

Ο χρήστης απαγορεύεται να αποστέλλει ή εκπέμπει μέσω του Gadgetistas.com παράνομο υλικό. Ως τέτοιο θεωρείται το υλικό εκείνο που παραβιάζει δικαιώματα τρίτων  ή/και είναι ψευδές, ανακριβές, απειλητικό, υβριστικό, προσβλητικό, βίαιο, δυσφημιστικό ή προτρέπει σε ποινικά κολάσιμες πράξεις. Απαγορεύεται επίσης στους  χρήστες η με οποιοδήποτε τρόπο πρόκληση βλάβης σε ανήλικα άτομα, η παραχάραξη ή άλλη αλλοίωση των αναγνωριστικών των χρηστών-μελών που έχει ως σκοπό την παραπλάνηση σχετικά με την προέλευση του περιεχομένου που μεταδίδεται μέσω του Gadgetistas.com, η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή ή χρήση οποιουδήποτε άλλου μέσου για την εγκατάσταση οιασδήποτε αυτόκλητης διαφήμισης ή άλλου περιεχομένου σχετικού με την προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών ή τρίτων δικτυακών τόπων, την αποστολή ανεπιθύμητων και μη προσκαλουμένων από τον λήπτη ηλεκτρονικών μηνυμάτων και οποιαδήποτε άλλη προώθηση περιεχομένου μη επιθυμητή. Απαγορεύεται η παρενόχληση τρίτων με οποιονδήποτε τρόπο. Με τη χρήση της ιστοσελίδας αυτής συμφωνείτε και δεσμεύεστε ότι δε θα θέσετε σε κίνδυνο την ασφάλεια του παρόντος διαδικτυακού τόπου και ότι δε θα εμποδίσετε οποιονδήποτε χρήστη να έχει πρόσβαση στον παρόντα δικτυακό τόπο.

Ενδεικτικώς δεν επιτρέπεται να κάνετε κακή χρήση της παρούσας ιστοσελίδας μεταδίδοντας εν γνώσει σας ιούς, trojan horses, σκουλήκια υπολογιστών και άλλα κακόβουλα ή/και επιζήμια λογισμικά. Δεν επιτρέπεται να επιχειρήσετε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε αυτήν την ιστοσελίδα και στον διακομιστή της, ή σε οποιονδήποτε άλλο διακομιστή, υπολογιστή και βάση δεδομένων που συνδέονται με την ιστοσελίδα μας. Αναλαμβάνετε ακόμη την υποχρέωση να μην επιτεθείτε στην ιστοσελίδα μέσω άρνησης εξυπηρέτησης ή μέσω διαχεόμενης άρνησης εξυπηρέτησης. Η χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου για παράνομους σκοπούς συνεπάγεται αστικές και ποινικές κυρώσεις.

Με τη χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου συμφωνείτε και αποδέχεστε ότι Gadgetistas.com και η Επιχείρηση ουδεμία ευθύνη φέρουν για υλικό με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά, το οποίο προέρχεται από τρίτους και φιλοξενείται στο διαδικτυακό τόπο ενώ σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι η Επιχείρηση ενστερνίζεται ή αποδέχεται τέτοιου είδους περιεχόμενο. Επιπροσθέτως συμφωνείτε και αποδέχεστε ότι χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του Gadgetistas.com μπορεί να εκτεθείτε σε περιεχόμενο προσβλητικό, ανήθικο ή παράνομο.

Σε περίπτωση που η Επιχείρηση ειδοποιηθεί ότι οποιοδήποτε περιεχόμενο προκαλεί βλάβη σε τρίτο πρόσωπο, διατηρεί το δικαίωμα να προβεί άμεσα στη διαγραφή του περιεχομένου αυτού και ταυτόχρονα να διακόψει τη λειτουργία του λογαριασμού του χρήστη, ο οποίος παραβιάζει τους όρους του παρόντος. Το Gadgetistas.com οι διαχειριστές αυτού και η Επιχείρηση δηλώνουν ότι θα συνεργαστούν με κάθε αστυνομική ή δικαστική Αρχή, έτσι ώστε να αποκαλυφθεί η ταυτότητα οποιουδήποτε χρήστη δημοσιεύει ή μεταδίδει παρόμοιο υλικό ή πληροφορίες.

Ως χρήστες δεσμεύεστε ότι τα στοιχεία που θα υποβάλλετε στο Gadgetistas.com είναι πλήρη, ορθά και ακριβή, ότι συμμορφώνεστε με τους κανόνες της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας, ότι απέχετε από κάθε παράνομη και αντίθετη προς τα χρηστά ήθη χρήση του Gadgetistas.com και ότι δεν παραβιάζετε οιασδήποτε φύσεως δικαιώματα τρίτων.

Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης προκαλέσει τεχνική βλάβη στο διαδικτυακό τόπο ή τα συστήματα που μεταδίδουν το διαδικτυακό τόπο στους χρήστες, ευθύνεται για κάθε ζημία που προκύπτει από την εν λόγω ζημία και αναλαμβάνει οιαδήποτε δαπάνη για την αποκατάσταση της βλάβης.

Επίσης, ο χρήστης του Gadgetistas.com  κατανοεί και αποδέχεται ότι διατηρεί την αποκλειστική ευθύνη να αποζημιώσει το Gadgetistas.com και τους συνεργάτες του για οποιαδήποτε νομική διαμάχη προκύψει μεταξύ αυτού και τρίτων φορέων λόγω του περιεχομένου που αυτός διαθέσει για ανάρτηση, δημοσίευση ή άλλη μεταφορά μέσω των υπηρεσιών του Gadgetistas.com και γενικότερα σε περίπτωση οποιασδήποτε παραβίασης των παρόντων όρων χρήσης.

Χρησιμοποιώντας την παρούσα ιστοσελίδα και υποβάλλοντας παραγγελία μέσω αυτής, αναλαμβάνετε επιπροσθέτως:

  • Να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μόνο για να υποβάλετε θεμιτά ερωτήματα ή παραγγελίες.
  • Να μην προβαίνετε σε ψευδείς παραγγελίες. Εάν θεωρήσουμε ευλόγως ότι έχει υποβληθεί τέτοια παραγγελία έχουμε το δικαίωμα να την ακυρώσουμε και να ενημερώσουμε τις αρμόδιες αρχές.
  • Να μας παρέχετε ορθώς και ακριβώς τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Με τον τρόπο αυτό, αποδέχεστε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που αυτό κριθεί απαραίτητο. Εάν δεν μας δώσετε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε, μπορεί να μην είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας.
  • Με την υποβολή παραγγελίας μέσω της ιστοσελίδας, εγγυάστε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών και ότι έχετε δικαιοπρακτική ικανότητα να συνάπτετε δεσμευτικές συμβάσεις.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω της παρούσας ιστοσελίδας είναι διαθέσιμα για παράδοση μόνο στην Ελλάδα.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το Gadgetistas.com δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο, τόσο όσον αφορά στην ταυτότητα της επιχείρησης και του ηλεκτρονικού καταστήματος, όσο και των παρεχόμενων απ’ αυτό υπηρεσιών υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, τα οποία δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας του παρόντος διαδικτυακού τόπου για λόγους ανωτέρας βίας. Ειδικότερα, το Gadgetistas.com δεν φέρει ευθύνη για ελαττωματικά προϊόντα ή/και αναληθή στοιχεία που αφορούν στα εμπορεύματα των προμηθευτών του και περιέχονται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο. Η σχετική ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τους επί μέρους προμηθευτές του.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Εάν χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες επικοινωνίας που σας παρέχει ο δικτυακός αυτός τόπος για να παράσχετε άλλες πληροφορίες πλην προσωπικών δεδομένων, όπως για παράδειγμα προτάσεις σχετικά με το διαδικτυακό τόπο ή ιδέες για διαφημίσεις και προϊόντα καθώς και οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία, οι πληροφορίες, οι προτάσεις και ιδέες αυτές περιέρχονται στην κατοχή του Gadgetistas.com με τη ρητή συναίνεσή σας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν/αξιοποιηθούν από την Επιχείρηση με οποιονδήποτε τρόπο (π.χ. αναπαραγωγή, τροποποίηση, κοινοποίηση σε τρίτους κλπ) για εμπορικούς ή μη σκοπούς, παραιτούμενοι από οποιοδήποτε δικαίωμα στις εν λόγω πληροφορίες, προτάσεις και ιδέες που παρείχατε οικειοθελώς καθώς επίσης και από οποιοδήποτε δικαίωμα αποζημίωσης για τη χρήση του ως άνω υλικού από το Gadgetistas.com

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι το Gadgetistas.com διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα, χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση, να διακόψει τη χρήση των κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσίες του ή/και να διακόψει τη διάθεση του περιεχομένου του στους χρήστες που πιστεύει ότι έχουν παραβιάσει το γράμμα και το πνεύμα των παρόντων όρων χρήσης. Η Επιχείρηση δεν φέρει ουδεμία υποχρέωση απέναντι οιουδήποτε για την ως άνω διακοπή ή για κάθε περίπτωση απαίτησης που σχετίζεται με την ως άνω διακοπή.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η Επιχείρηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση παραλαβή των προϊόντων, εντούτοις επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

Η Επιχείρηση δεν ευθύνεται έναντι των χρηστών του για ζημίες που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους (εκτός των περιπτώσεων που περιγράφονται στο Κεφάλαιο «Επιστροφές Προϊόντων».)

Η Επιχείρηση δεν είναι σε θέση να παράσχει κάποια εγγύηση για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωσή σας περί της μη διαθεσιμότητάς τους. Η Επιχείρηση δεν παρέχει εγγύηση για προϊόντα τρίτων (προϊόντα που δεν κατασκευάζονται ή/και συναρμολογούνται από ή για λογαριασμό της Επιχείρησης, και τα οποία η Επιχείρηση απλά μεταπωλεί) . Για τέτοια προϊόντα θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης.

Η Επιχείρηση δεν παρέχει εγγύηση για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

Η Επιχείρηση δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της Επιχείρησης ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών, η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.

Η Επιχείρηση δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του Gadgetistas.com, στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και ευθύνη (π.χ. ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά ζημία που οφείλεται σε παράνομες πράξεις τρίτων όπως υποκλοπές ή αποκρυπτογράφηση κωδικών και δεδομένων, διάδοση υιών (viruses) κατά τη διάρκεια χρήσης του δικτυακού τόπου ή αναπαραγωγής (download) στοιχείων του περιεχομένου του, σε προβλήματα που ενδέχεται να παρουσιασθούν κατά τη χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών (π.χ. απώλεια δεδομένων κλπ). Το Gadgetistas.com χρησιμοποιείται ως έχει, χωρίς εγγύηση ρητή ή έμμεσα δηλωμένη και ανάλογα με τη διαθεσιμότητά του. Το Gadgetistas.com καταβάλλει εύλογες προσπάθειες για τη συντήρηση και τη διαθεσιμότητα του περιεχομένου του. Παρ’ όλα αυτά, οι χρήστες αποδέχονται ότι το Gadgetistas.com δικαιούται να τροποποιεί ή να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα το σύνολο ή τμήμα του ακόμη και χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες, δεδομένου ότι η διαθεσιμότητα μπορεί να επηρεάζεται από τον εξοπλισμό των χρηστών, από άλλα δίκτυα επικοινωνιών, από το μεγάλο αριθμό ατόμων που προσπαθούν να κάνουν χρήση του Gadgetistas.com ταυτόχρονα ή από άλλες αιτίες. Ως εκ τούτου, το Gadgetistas.com δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε είδους ζημία (θετική, αποθετική, εξ’ αμελείας, ενδοσυμβατική ή άλλη) προερχόμενη από την αδυναμία πρόσβασης των χρηστών σ’ αυτό, την παύση του συνόλου ή τμημάτων αυτού, την καθυστέρηση, μη παράδοση, διακοπή ή κακή ποιότητα λήψης των υπηρεσιών του ή απώλειας του περιεχομένου τους, την ύπαρξη κάθε είδους λαθών. Σε κάθε περίπτωση το Gadgetistas.com διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε να διακόψει προσωρινά ή οριστικά τη λειτουργία ολόκληρου ή τμήματός του για λόγους συντήρησης ή αναβάθμισης ή για οποιονδήποτε λόγο.

Το Gadgetistas.com δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα, ότι ο δικτυακός αυτός τόπος θα είναι ασφαλής, ότι τα σφάλματα θα διορθώνονται σε αυτόν τον δικτυακό τόπο ή ότι ο server που καθιστά διαθέσιμο το Gadgetistas.com δεν έχει ιούς ή άλλα επιζήμια στοιχεία. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο χρήστης και σε ουδεμία περίπτωση το Gadgetistas.com

ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ

Γενικά

Κάθε αγορά διέπεται από τους παρόντες γενικούς όρους πώλησης, με βάση την έκδοση που είναι  δημοσιευμένη στην Ιστοσελίδα τη στιγμή που ο καταναλωτής διαβιβάζει την παραγγελία.

Η σύμβαση πώλησης που συνάπτεται μεταξύ της επιχείρησης και του εκάστοτε αγοραστή διατίθεται μόνο στην Ελληνική γλώσσα και διέπεται από την ελληνική νομοθεσία.

Η παραγγελία αγοράς, που μας διαβιβάζετε μέσω της Ιστοσελίδας, έχει ισχύ συμβατικής πρότασης και διέπεται από τους παρόντες γενικούς όρους πώλησης, οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο μέρος αυτής και τους οποίους ο εκάστοτε καταναλωτής, με τη διαβίβαση της παραγγελίας του προς την Επιχείρησή μας, έχει την υποχρέωση να αποδεχθεί πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη. Πριν προβείτε στην αγορά των προϊόντων, με την αποστολή της παραγγελίας αγοράς, ζητείται από εσάς να διαβάσετε προσεκτικά τους παρόντες γενικούς όρους πώλησης και την πληροφοριακή παράγραφο σχετικά με το δικαίωμα υπαναχώρησης, να εκτυπώσετε ένα αντίγραφο και να αποθηκεύσετε στη μνήμη ή να αναπαραγάγετε ένα αντίγραφο για προσωπική σας χρήση.

Ταυτόχρονα με την διαβίβαση της παραγγελίας αγοράς, αποδέχεστε ότι η επιβεβαίωση των πληροφοριών που αφορούν την παραγγελία που πραγματοποιήσατε και οι παρόντες γενικοί όροι πώλησης στάλθηκαν, μέσω e-mail, στην ηλεκτρονική διεύθυνση που εσείς μας δηλώσατε κατά την εγγραφή σας στην Ιστοσελίδα ή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αγοράς.

Για να πραγματοποιήσει αγορές μέσω της ιστοσελίδας, ο καταναλωτής πρέπει να είναι ενήλικος (άνω των 18 ετών) και να έχει ικανότητα δικαιοπραξίας.

Τρόπος κατάρτισης της σύμβασης

Η παρουσίαση των προϊόντων στην Ιστοσελίδα μας είναι μη δεσμευτική για την επιχείρησή μας και αποτελεί μια απλή πρόσκληση προς τον καταναλωτή να υποβάλλει μια πρόταση σύμβασης αγοράς και όχι δημόσια προσφορά προς το κοινό.

Οι δε πληροφορίες που αναφέρονται στους παρόντες Όρους  δε συνιστούν πρόταση πώλησης, αλλά περισσότερο πρόσκληση για ενημέρωση. Δεν θα θεωρείται ότι έχει καταρτισθεί καμία σύμβαση μεταξύ μας αναφορικά με οποιαδήποτε προϊόντα, παρά μόνον όταν η παραγγελία σας γίνει αποδεκτή από εμάς. Αν δεν δεχτούμε την παραγγελία σας και τα χρήματα έχουν ήδη αφαιρεθεί από το λογαριασμό σας, τότε αυτά θα επιστρέφονται στο ακέραιο.

Για να κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητηθεί να ακολουθήσετε τη διαδικασία της online αγοράς (επιλογή προϊόντων ανά κατηγορίες και προσθήκη τους στο καλάθι με δυνατότητα συνέχισης αγορών ή ολοκλήρωσης της παραγγελίας πατώντας το κουμπί «ΚΑΛΑΘΙ» με το δικαίωμα ανασκόπησης της παραγγελίας σας και επιλογή τεμαχίων και συμπλήρωση στοιχείων με επιλογή του κουμπιού «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ», στη συνέχεια επιλογή τρόπου παράδοσης και πληρωμής και «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ- ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ», όπως αναλυτικώς εκτίθεται και κατωτέρω. Πριν επιλέξετε να μας αποστείλετε την παραγγελία σας θα πρέπει να έχετε διαβάσει και αποδεχτεί τους παρόντες όρους χρήσης επιλέγοντας το αντίστοιχο εικονίδιο «ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ». Κατόπιν θα λάβετε ένα e-mail από εμάς το οποίο θα επιβεβαιώνει την παραλαβή της παραγγελίας σας («Επιβεβαίωση Παραγγελίας»). Θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι αυτό δεν σημαίνει πως η παραγγελία σας έχει γίνει αποδεκτή, καθώς αυτή αποτελεί μια πρόταση από εσάς προς εμάς για την αγορά ενός ή περισσοτέρων προϊόντων. Όλες οι παραγγελίες τελούν υπό την αποδοχή τους εκ μέρους μας και η εν λόγω αποδοχή θα επιβεβαιώνεται με την αποστολή σε εσάς ενός e-mail που θα επιβεβαιώνει ότι το προϊόν έχει δοθεί προς αποστολή («Επιβεβαίωση Αποστολής»). Η σύμβαση για την αγορά ενός προϊόντος μεταξύ μας (“Σύμβαση”) θα θεωρείται μόνο τότε συναφθείσα όταν σας στέλνουμε την Επιβεβαίωση Αποστολής.  Στην Επιβεβαίωση Αποστολής θα περιλαμβάνεται σύνδεσμος παραπομπής στο κείμενο των παρόντων γενικών όρων χρήσης που περιλαμβάνουν και τους όρους πώλησης, την ανακεφαλαίωση της παραγγελίας και την περιγραφή των χαρακτηριστικών του Προϊόντος που παραγγέλθηκε. Η παραγγελία σας, η επιβεβαίωση της παραγγελίας από την επιχείρησή μας και οι γενικοί όροι που διέπουν τη σχέση μεταξύ μας θα αποθηκεύονται ηλεκτρονικά από εμάς, στα πληροφοριακά μας συστήματά. Εσείς θα μπορείτε να ζητήσετε αντίγραφο αυτών, αποστέλλοντας σε εμάς μια ειδοποίηση, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση  info@gadgetistas.com

Η Επιβεβαίωση της παραγγελίας ή/και της Αποστολής σε ειδικές περιπτώσεις δύναται να πραγματοποιείται από εμάς με τηλεφωνική επικοινωνία, όπου θα σας γνωστοποιούμε  την επιβεβαίωση και τον αριθμό της παραγγελίας.

Επισημαίνεται ότι η Σύμβαση θα αφορά μόνο στα προϊόντα των οποίων την αποστολή έχουμε επιβεβαιώσει στην Επιβεβαίωση Αποστολής. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σας προμηθεύσουμε τυχόν περαιτέρω προϊόντα που ενδεχομένως είναι μέρος της παραγγελίας σας, παρά μόνο όταν επιβεβαιωθεί η αποστολή των εν λόγω προϊόντων με ξεχωριστή Επιβεβαίωση Αποστολής.

ONLINE ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Γενικά 

Μπορείτε να αγοράσετε ηλεκτρονικά τα προϊόντα που παρουσιάζονται στον παρόντα ιστότοπο με τη διαδικασία αγοράς που προτείνεται εν προκειμένω. Δεν θεωρούνται έγκυρες ή αποδεκτές προσπάθειες αγοράς ή κρατήσεων μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, φαξ ή άλλου μέσου εκτός από την προαναφερθείσα διαδικασία αγοράς. Εντούτοις, εφόσον κάποιος χρήστης δε δύναται να πραγματοποιήσει ηλεκτρονική αγορά προϊόντων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας για να τον βοηθήσουμε. Για να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονική αγορά προϊόντων μπορείτε να περιηγηθείτε στο παρόντα ιστότοπο και να εντοπίσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και στη συνέχεια να τα επιλέξετε τοποθετώντας τα στο ειδικό καλάθι αγοράς. Αφού ολοκληρώσετε την επιλογή των προϊόντων, για πραγματοποιήσετε την αγορά των προϊόντων που έχετε επιλέξει και τοποθετήσει στο καλάθι, καλείστε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας δίνοντας το email και τον κωδικό σας ή (εάν δεν έχετε λογαριασμό) να εγγραφείτε στην Ιστοσελίδα και να δημιουργήσετε λογαριασμό δίνοντας αρχικά το email σας και στη συνέχεια τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας, τιμολόγησης, τρόπου αποστολής και πληρωμής, με σκοπό αφού δημιουργήσετε λογαριασμό, να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και στη συνέχεια να επιτραπεί η κατάρτιση της σύμβασης όπως περιγράφεται και ανωτέρω. Προκειμένου να καταστεί δυνατή η αγορά, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία σας (ενδεικτικά και όχι αποκλειστικά: όνομα, επώνυμο, κ.λπ), καθώς και τη διεύθυνση παράδοσης των προϊόντων που επιλέξατε, τη διεύθυνση χρέωσης και έναν αριθμό τηλεφώνου για οποιαδήποτε επικοινωνία σχετικά με την αγορά, σε περίπτωση που τα στοιχεία αυτά διαφέρουν από εκείνα που δόθηκαν κατά την εγγραφή. Θα  εμφανιστεί μία σελίδα ανακεφαλαίωσης της προς εκτέλεση παραγγελίας, το περιεχόμενο της οποίας μπορείτε να τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, έπειτα από προσεκτική ανάγνωση, θα πρέπει να εγκρίνετε ρητά τους παρόντες γενικούς όρους χρήσης και όρους πώλησης, τσεκάροντας στο σχετικό κουτί επιλογής (check-box) που υπάρχει στην ιστοσελίδα, και, τέλος, μέσω του πλήκτρου «Αποστολή Παραγγελίας», θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας. Μετά από αυτό, η παραγγελία διαβιβάζεται σε εμάς και ακολουθεί η αποστολή της «Επιβεβαίωσης παραγγελίας» και «Επιβεβαίωσης Αποστολής»  όπως αναλυτικώς περιγράφονται στην προηγούμενη παράγραφο. Κατά τη διαδικασία της ηλεκτρονικής αγοράς καλείστε επίσης να επιλέξετε τον τρόπο αποστολής-παραλαβής και τη μέθοδο πληρωμής, μεταξύ αυτών που διατίθενται. Αν αποφασίσετε για τη μέθοδο άμεσης πληρωμής (ταυτόχρονα με την αγορά), με χρήση τραπεζικής κάρτας (πιστωτική, χρεωστική η προπληρωμένη) είστε υποχρεωμένοι να παράσχετε τα σχετικά στοιχεία μέσω ασφαλούς σύνδεσης τραπεζικού ιδρύματος. Για λογιστικές και διοικητικές ανάγκες, διατηρούμε το δικαίωμα επαλήθευσης των στοιχείων ταυτότητας που μας δηλώσατε.

Αγορά ως επισκέπτης

Αυτή η ιστοσελίδα επιτρέπει επίσης τις αγορές μέσω της λειτουργίας αγοράς ως επισκέπτης. Αυτός ο τρόπος αγοράς απαιτεί μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για την επεξεργασία της παραγγελίας σας. Επισημαίνεται ότι κατά τη διαδικασία της αγοράς, σας δίνετε η δυνατότητα να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε ως μέλος ή να συνεχίσετε ως μη εγγεγραμμένο μέλος.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Όλες οι παραγγελίες των προϊόντων εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα τους. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμο, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email ή τηλεφώνου, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος από την παραγγελία, ώστε να σας ενημερώσουμε α) για το πότε πιθανολογείται η παράδοσή του εν λόγω προϊόντος. Εάν θεωρείτε ότι το χρονικό διάστημα παραλαβής του προϊόντος δε σας ικανοποιεί, μπορείτε να ανακαλέσετε την παραγγελία του εν λόγω προϊόντος ενώ η τυχόν λοιπή παραγγελία του μπορεί να εκτελείται κανονικά., β) σχετικά με διαθέσιμα παρόμοια προϊόντα ίσης ή ανώτερης ποιότητας και αξίας, τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε. Εάν δεν επιθυμείτε να παραγγείλετε τέτοιου είδους παρόμοια προϊόντα, θα σας επιστρέψουμε το ποσό που ενδεχομένως έχετε πληρώσει στο ακέραιο.

Ακύρωση της παραγγελίας

Πριν αποσταλεί η παραγγελία σας, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, έχετε τη δυνατότητα να πατήσει το πεδίο «Αφαίρεση» και να προβείτε έτσι στην αυτόματη ακύρωση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που έχετε παραγγείλει περισσότερα από ένα προϊόντα και επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία κάποιου ή κάποιων από αυτά, πατώντας το πεδίο «Χ» θα ακυρώσετε την παραγγελία των προϊόντων που δεν επιθυμείτε να συμπεριληφθούν στην τελική σας παραγγελία.

Σε κάθε περίπτωση εάν εκ παραδρομής πατήσατε το πεδίο «Ολοκλήρωση Παραγγελίας» σας προτρέπουμε να επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας προς αποφυγήν άσκοπης ταλαιπωρίας είτε με την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@gadgetistas.com είτε καλώντας μας στο 2130443351.

Τροποποίηση της παραγγελίας

Η τροποποίηση της παραγγελίας μετά την αποστολή της παραγγελίας δεν είναι εφικτή. Σε περίπτωση που επιθυμείτε κάτι τέτοιο θα πρέπει να προβείτε σε ακύρωση της παραγγελίας σας, πριν την αποστολή αυτής, και να επιλέξετε άλλα προϊόντα.

Σε κάθε περίπτωση εάν επιθυμείτε να τροποποιήσετε την παραγγελία σας πριν ή μετά την «Επιβεβαίωση της παραγγελίας» σας και σε κάθε περίπτωση πριν την «Επιβεβαίωση Αποστολής» σας προτρέπουμε το συντομότερο δυνατό να επικοινωνήστε μαζί μας με κάθε τρόπο.

Απόρριψη παραγγελίας

Διατηρούμε το δικαίωμα να αποσύρουμε από την παρούσα ιστοσελίδα οποιοδήποτε προϊόν ανά πάσα στιγμή, και να αφαιρέσουμε ή να επεξεργαστούμε οποιαδήποτε ύλη ή περιεχόμενο σε αυτήν την ιστοσελίδα. Παρόλο που καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διεκπεραιώσουμε όλες τις παραγγελίες που υποβάλλονται σε εμάς, μπορεί να προκύψουν εξαιρετικές περιστάσεις υπό τις οποίες ενδεχομένως να χρειαστεί να απορρίψουμε τη διεκπεραίωση μιας παραγγελίας αφότου σας έχουμε ήδη στείλει την Επιβεβαίωση Παραγγελίας, το οποίο διατηρούμε το δικαίωμα να πράξουμε ανά πάσα στιγμή κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια.

Δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη απέναντί σας ή απέναντι οποιουδήποτε τρίτου προσώπου για την απόσυρση τυχόν προϊόντων από την παρούσα ιστοσελίδα, είτε έχουν πωληθεί είτε όχι, καθώς και για την αφαίρεση ή την επεξεργασία τυχόν ύλης ή περιεχομένων της ιστοσελίδας ή για την άρνηση διεκπεραίωσης ή αποδοχής μιας παραγγελίας αφότου σας έχουμε στείλει την Επιβεβαίωση Παραγγελίας.

ΚΟΥΠΟΝΙΑ

Οι Εκπτωτικοί κωδικοί-κουπόνια έχουν συγκεκριμένη διάρκεια και τοποθετούνται στο πρώτο βήμα της παραγγελίας. Οι εκπτωτικοί κωδικοί δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλες προωθητικές ενέργειες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Οι διάφορες προσφορές προϊόντων που εμφανίζονται στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα και ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές που αναγράφονται είναι οι τελικές, δηλαδή συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α αλλά όχι τα έξοδα αποστολής (ή τα έξοδα αντικαταβολής), τα οποία προστίθενται στη συνολική τιμή κατά την επισκόπηση του καλαθιού αγορών σας και πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η Επιχείρησή μας διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, εσείς θα καταβάλλει το τίμημα, το οποίο αναγραφόταν κατά το χρόνο της παραγγελίας.

Οι τιμές  που περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστότοπο αφορούν παραγγελίες μέσω του e-shop και όχι τιμές καταστήματος.

Περιπτώσεις λαθών

Δεν υποχρεούμαστε να σας προμηθεύσουμε κανένα προϊόν στη λανθασμένη χαμηλότερη τιμή (ακόμα και αν σας έχουμε στείλει την Επιβεβαίωση Αποστολής), στην περίπτωση που το σφάλμα στην τιμή είναι προφανές και αδιαμφισβήτητο και μπορεί ευλόγως να αναγνωριστεί από εσάς ως λανθασμένη τιμή.

Ειδικότερα σε περίπτωση που κατά την επιλογή προϊόντος στην Ιστοσελίδα μας σύμφωνα με τα παραπάνω παρατηρήσετε ότι η τιμή ενός ή περισσοτέρων από τα προϊόντα που θέλετε να επιλέξετε και να  αγοράσετε είναι σαφώς χαμηλότερη από την πρότυπο εφαρμοζόμενη τιμή, με την αφαίρεση τυχόν εκπτώσεων ή/και προσφορών που μπορεί να ισχύουν εκείνη τη στιγμή, εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων στην Ιστοσελίδα, παρακαλείσθε να μην προχωρήσετε με την εντολή αγοράς και να μας αναφέρετε το τεχνικό σφάλμα.

Εάν έχετε ολοκληρώσει τις αγορές σας πατώντας το πεδίο «Ολοκλήρωση Παραγγελίας» που περιλαμβάνει ένα προϊόν του οποίου η τιμή είναι σαφώς χαμηλότερη από την πρότυπο εφαρμοζόμενη τιμή, με την αφαίρεση τυχόν εκπτώσεων ή/και προσφορών που μπορεί να ισχύουν εκείνη τη στιγμή, εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων στην Ιστοσελίδα: (Α) αν δεν έχετε λάβει ακόμη το Προϊόν, (i) θα πρέπει  να ακυρώσουμε την παραγγελία σας, να αποτρέψουμε την αποστολή και παράδοση του εν λόγω προϊόντος σε εσάς , στέλνοντας συγχρόνως ειδοποίηση για το σκοπό αυτό μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει (ii) και να σας επιστρέψουμε τα χρήματα της πληρωμής, λόγω της ακύρωσης της παραγγελίας, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής, χωρίς καθυστέρηση και, σε κάθε περίπτωση, το αργότερο εντός 14 ημερών από την ακύρωση της παραγγελίας, χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε εσείς για την αρχική πληρωμή του προϊόντος. (Β) αν έχετε ήδη λάβει το προϊόν, θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα μέσω e-mail (ή/και τηλεφωνικώς) για το τεχνικό σφάλμα κατά τη διάρκεια των διαδικασιών της παραγγελίας και θα σας προσφέρουμε τις εναλλακτικές, (i) να καταβάλετε εντός και όχι αργότερα των πέντε (5) ημερών, χρησιμοποιώντας μία από τις μεθόδους πληρωμής που διατίθενται στο Διαδικτυακό Τόπο, τη διαφορά μεταξύ της σωστής τιμής του προϊόντος και της εσφαλμένη που υποδεικνύεται στην αρχική παραγγελία, ή (ii) να ακυρώσουμε την παραγγελία, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στο ίδιο σημείωμα του  e-mail για το πώς να επιστρέψετε το προϊόν στο φυσικό μας κατάστημα και συγκεκριμένα στo Χαλάνδρι ή στην Ηλιουπολη, με δικά μας έξοδα, εντός και όχι αργότερα από τις επόμενες 14 (δεκατέσσερις) ημέρες ακέραιο, πλήρες, με όλα τα μέρη και εξαρτήματα (συμπεριλαμβανομένων αναλλοίωτων ετικετών και οδηγιών/ σημειώσεων/ εγχειριδίων που παρέχονται, την αρχική συσκευασία και τη συσκευασία και το πρωτότυπο πιστοποιητικό εγγύησης – Σε αυτή την περίπτωση η επιχείρησή μας οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα που καταβάλατε για την ακύρωση της παραγγελίας, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής, χωρίς καθυστέρηση και, σε κάθε περίπτωση, το αργότερο εντός 14 ημερών από την ακύρωση της παραγγελίας, χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε εσείς για την αρχική πληρωμή.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 

Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Gadgetistas.com δέχεται τις πιστωτικές κάρτες VISA, MasterCard, AMEX.  Δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με άτοκες δόσεις. Το συνολικό ποσό της αποπληρωμής εκτός από την αξία των προϊόντων, περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής.

Για τις αγορές που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικής κάρτας, ο πελάτης θα πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες που θα βρει στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα. Αφού επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την πληρωμή με πιστωτική κάρτα ο πελάτης θα πρέπει να επιλέξει τρόπο αποστολής και εν συνεχεία να επιλέξει το πεδίο «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» . Στη συνέχεια θα εμφανισθούν στην οθόνη του οι λεπτομέρειες της παραγγελίας του. Σε αυτό το σημείο ο πελάτης θα πρέπει να επιλέξει αν επιθυμεί δόσεις καθώς και το είδος της κάρτας την οποία επιθυμεί να χρησιμοποιήσει. Αμέσως μετά θα μεταφερθεί σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας προκειμένου να ολοκληρωθεί η επιβεβαίωση των στοιχείων και η πληρωμή. Στη φόρμα που θα βρει, θα πρέπει να συμπληρώσει τον αριθμό, την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής του κάρτας, το όνομα του κατόχου καθώς και τον κωδικό επιβεβαίωσης (card verification code). Αφού συμπληρώσει προσεκτικά όλα τα ανωτέρω θα πρέπει να πατήσει το πεδίο ΠΛΗΡΩΜΗ για να ολοκληρωθεί η πληρωμή.

Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας.

Για να ελαχιστοποιηθεί το ενδεχόμενο μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, τα στοιχεία της κάρτας σας θα κρυπτογραφηθούν. Μόλις λάβουμε την παραγγελία σας, θα ζητήσουμε προέγκριση της κάρτας σας για να βεβαιωθούμε ότι υπάρχει επαρκές πιστωτικό υπόλοιπο για την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Η κάρτα σας θα χρεωθεί μόνο εφόσον η παραγγελία σας αποσταλεί προς παράδοση από τους αποθηκευτικούς μας χώρους.

Την στιγμή που πατάτε το κουμπί “ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ” επιβεβαιώνετε ότι η πιστωτική κάρτα σας ανήκει ή/και ότι είστε ο νόμιμος κάτοχος του κουπονιού.

Οι πιστωτικές κάρτες υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας και έγκρισης από τον εκδότη της κάρτας σας. Αν ο εκδότης της κάρτας σας δεν εγκρίνει την πληρωμή, δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση ή μη παράδοση και δεν θα μπορούμε να συνάψουμε Σύμβαση μαζί σας.

Πληρωμή με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του καταναλωτή (ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ)

Σε αυτή την περίπτωση πληρώνετε τον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας, ο οποίος ενεργεί κατ’ εντολή της Επιχείρησής μας, με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας πληρώνοντας το συνολικό ποσό συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης και αντικαταβολής.

Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε αν το επιλέξετε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς μας.   Για να εκτελεστεί η παραγγελία σας πρέπει πρώτα να καταθέσετε το συνολικό ποσό στους παρακάτω λογαριασμούς.

Alpha Bank: GR53 01401020102002789002907
Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR43 01710380006038139979 418
EUROBANK: GR4601104110000041176451395

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Επιχείρησή μας στέλνοντας ένα email με το καταθετήριο της Τράπεζας για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο info@gadgetistas.com. Μόλις λάβουμε το αποδεικτικό κατάθεσης θα προχωρήσουμε στην Επιβεβαίωση Αποστολής και στην αποστολή των προϊόντων που παραγγείλατε. Στην συνέχεια, και κατά την παραλαβή της παραγγελίας, θα πρέπει να έχετε μαζί την ταυτότητά σας ή σε περίπτωση που παραλάβει τρίτο πρόσωπο αντίγραφο της αστυνομικής σας ταυτότητας και έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω web banking από άλλη τράπεζα εκτός των παραπάνω συνεργαζόμενων της εταιρείας μας, ενδέχεται η τράπεζα να σας χρεώσει έξοδα τραπέζης για τη συναλλαγή, και να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση της συναλλαγής.

Πληρωμή στο κατάστημα

Εφόσον επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής το Κατάστημα, έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε στο κατάστημά μας με μετρητά ή πιστωτική κάρτα. Σε αυτή την περίπτωση τα προϊόντα που παραγγείλατε θα είναι διαθέσιμα στο φυσικό μας κατάστημα για τις επόμενες 3 ημέρες από την αποστολή σε εσάς του σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Γενικά 

Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες και εκτελούνται οι αποστολές των παραγγελιών μόνο εντός της Ελλάδος. Η παραγγελία σας αποστέλλεται ανάλογα με τα προϊόντα που έχετε ζητήσει και ενημερώνεστε για την ημερομηνία αποστολής αυτών κατά την ολοκλήρωση αυτής. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Σε γενικές γραμμές, στο Gadgetistas.com δύναται να αναγράφονται η διαθεσιμότητα των προϊόντων και οι χρόνοι παράδοσης αυτών. Αυτές οι πληροφορίες, όμως, είναι καθαρά ενδεικτικές και δεν είναι δεσμευτικές για την Επιχείρηση.

Η Επιχείρησή μας δεσμεύεται να κάνει ότι είναι δυνατό για να τηρηθούν οι χρόνοι παράδοσης που αναφέρονται και, σε κάθε περίπτωση, να πραγματοποιήσει την παράδοση εντός μέγιστης προθεσμίας τριάντα (30) ημερών, από την επόμενη ημέρα εκείνης κατά την οποία μας διαβιβάσατε  την παραγγελία σας

Η αποστολή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει θα γίνει με τον τρόπο που επιλέξατε, μεταξύ εκείνων που διατίθενται και δημοσιεύονται στην Ιστοσελίδα κατά τη στιγμή της αποστολής της παραγγελίας. Αναλαμβάνετε την υποχρέωση να ελέγξετε χωρίς καθυστέρηση -και οπωσδήποτε όχι αργότερα από 3 (τρεις) ημέρες από την παραλαβή των προϊόντων-, αν η παράδοση είναι σωστή και περιλαμβάνει όλα και μόνο προϊόντα που αγοράστηκαν, και να ενημερώσετε την Επιχείρησή μας, εντός αυτής της προθεσμίας, για ενδεχόμενες ελλείψεις ή/και ελαττώματα στα προϊόντα που παραλάβατε ή οποιαδήποτε μη συμμόρφωση αυτών προς την παραγγελία, σύμφωνα με τη διαδικασία που αναφέρεται στους παρόντες όρους. Σε περίπτωση που η συσκευασία ή το δέμα των προϊόντων που μας παραγγείλατε φθάσει στον προορισμό του με εμφανείς φθορές και/ή ζημίες, καλείστε να αρνηθείτε την παραλαβή από τον μεταφορέα/κούριερ ή να την αποδεχθείτε «με επιφύλαξη».

Αν λήξει η προθεσμία που αναφέρεται στην προηγούμενη παράγραφο χωρίς να διαμαρτυρηθείτε, θα θεωρηθεί ότι αποδεχθήκατε τα προϊόντα που σας παραδόθηκαν.

Παράδοση προϊόντων 

Ο τόπος παράδοσης αναφέρεται στο μήνυμα Επιβεβαίωσης. Η κυριότητα στο Προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση.

Σε περίπτωση που η αγορά έγινε μέσω πιστωτικής κάρτας για τη διασφάλιση του κατόχου αυτής, η παράδοση των προϊόντων γίνεται μόνο στον αγοραστή, ο οποίος θα πρέπει να παραλάβει την παραγγελία του αυτοπροσώπως επιδεικνύοντας την πρωτότυπη ταυτότητά ή το διαβατήριο του και την πιστωτική του κάρτα. Απαγορεύεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο εκτός κι αν ο αγοραστής εξουσιοδοτήσει κάποιο τρίτο πρόσωπο εγγράφως. Και στην περίπτωση της έγγραφης εξουσιοδότησης, ο εξουσιοδοτούμενος θα πρέπει να επιδείξει τα ως άνω έγγραφα προκειμένου να ολοκληρωθεί η παράδοση των προϊόντων που έγινε μέσω πιστωτικής κάρτας.

Χρόνος παράδοσης 

Ο χρόνος παράδοσης που αναφέρεται στο μήνυμα Επιβεβαίωσης, είναι κατά προσέγγιση και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται από την επόμενη ημέρα της παραγγελίας και συνήθως παραδίδονται εντός 1 έως 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αποστολής. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και εφόσον σας έχουμε ενημερώσει προηγουμένως, ο χρόνος παράδοσης δύναται να παραταθεί. Η Gadgetistas.com υπό την επιφύλαξη των όρων του παρόντος θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός των εργασίμων ημερών που αναγράφονται. Για τα προϊόντα που η διαθεσιμότητά τους είναι «ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 6-8 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή), με την προϋπόθεση ότι αυτά μπορούν να παραγγελθούν από τους προμηθευτές της Gadgetistas.com .

Για τους σκοπούς των παρόντων Όρων, η “παράδοση” θα θεωρείται ότι έχει πραγματοποιηθεί ή η παραγγελία θα θεωρείται ότι έχει παραδοθεί με την υπογραφή του αποδεικτικού παραλαβής των προϊόντων στη διεύθυνση παράδοσης που συμφωνήθηκε.

Εάν, μετά από δύο απόπειρες, δεν καταφέρουμε να σας παραδώσουμε τα προϊόντα θα αφήσουμε ένα σημείωμα. Σε περίπτωση διευκρινίσεων επικοινωνήστε μαζί μας ή με τον ταχυμεταφορέα ώστε να επανακαθορίσετε την παραλαβή του. Εάν δεν βρίσκεστε στο σημείο παράδοσης τη συμφωνημένη ώρα, παρακαλούμε επικοινωνήστε ξανά μαζί μας για να ορίσουμε εκ νέου την παράδοση κάποια άλλη ημέρα που να εξυπηρετεί αμοιβαίως και τις δύο πλευρές.

Καθυστέρηση της παραγγελίας

Η παραγγελία ενδέχεται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:
1. Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τους προμηθευτές. Το είδος αυτό θα αποσταλεί στον πελάτη μετά την παραλαβή του από τους προμηθευτές μας. Στην περίπτωση αυτή, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας  για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδοθεί η παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προταθεί κάποιο εναλλακτικό. 2. Το προϊόν έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο. Στην περίπτωση αυτή, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας παράσχουμε κάποια εναλλακτική λύση. 3. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και την παράδοση της παραγγελίας σας. Στην περίπτωση αυτή, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το ταχύτερο δυνατό, προκειμένου να μας δηλώσετε εάν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας υπό αυτές τις συνθήκες. 4. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και μέσω email επικοινωνία μαζί σας (εάν π.χ. προκύψει κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία που καταχωρήσατε δεν είναι ορθώς ενημερωμένα.

Σε κάθε περίπτωση καθυστέρησης της παραγγελίας σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο δυνατό προς άμεση εξυπηρέτησή σας.

Τρόπος παράδοσης

Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier)  ή με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα. Για παραγγελίες προϊόντων που χαρακτηρίζονται υπερμεγέθη , η αποστολή γίνεται μέσω Μεταφορικής

Έξοδα αποστολής/Αντικαταβολής 

Για παραγγελίες καθαρής αξίας άνω των 30,00€ η αποστολή είναι εντελώς δωρεάν (δεν υπάρχει καμία χρέωση μεταφορικών), με εξαίρεση κάποιων προϊόντων .

Η βασική χρέωση για κάθε παραγγελία καθαρής αξίας κάτω των 30,00€, είναι 3,00€ με εξαίρεση κάποιων προϊόντων .

Οι παραπάνω χρεώσεις αφορούν περιοχές που δεν χαρακτηρίζονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών ως δυσπρόσιτες. Για περιοχές που βρίσκονται εκτός δικτύου εξυπηρέτησης (courier) και χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες, τα έξοδα αποστολής ενδέχεται να διαφοροποιηθούν. Σε αυτή την περίπτωση θα ενημερωθείτε μέσω e-mail ή τηλεφώνου μέσα σε χρονικό διάστημα 24 ωρών για το κόστος. Εφόσον δεν συμφωνείτε με το κόστος μεταφοράς δικαιούστε εντός 24 ωρών από την ώρα λήψης της σχετικής ενημέρωσης να ζητήσετε διόρθωση ή ακύρωση της παραγγελίας. Η πάροδος της προθεσμίας αυτής θα αποτελεί απόδειξη της συμφωνίας και αποδοχής από μέρους σας του κόστους μεταφοράς.

Για πληρωμή μέσω αντικαταβολής ισχύει επιπλέον χρέωση 2,50€ ανεξαρτήτως υπάρξεως δικαιώματος ή μη για δωρεάν μεταφορικά

Ταχυμεταφορείς

Η αποστολή και παράδοση των προϊόντων γίνεται από συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών, στην οποία η Επιχείρησή μας προωθεί τα προσωπικά στοιχεία σας, όπως ονοματεπώνυμο και διεύθυνση αποστολής, έτσι ώστε να καθίσταται εφικτή η παράδοση και εκτέλεση των παραγγελιών.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η επιχείρησή μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιλογή των προς διάθεση προϊόντων με βάση τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά, την καταλληλότητά και την ασφάλεια αυτών. Εντούτοις,  δεν είμαστε σε θέση να παράσχουμε καμία εγγύηση σε ό,τι αφορά τα πωλούμενα προϊόντα για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό. Τέτοιες εγγυήσεις παρέχονται, εφόσον παρέχονται, μόνο από τους κατασκευαστές και οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές οφείλουν να ενημερώνονται σχετικά από τη συσκευασία του προϊόντος. Οποιαδήποτε τηλεφωνική ενημέρωση γίνει από την Επιχείρησή μας σχετικά με εγγυήσεις κατασκευαστών γίνεται απλά και μόνο προς διευκόλυνσή των πελατών μας και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί εγγύηση.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Γενικά

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντων, είστε υποχρεωμένοι να παραδίδετε άθικτα και σε άριστη κατάσταση τα προϊόντα μαζί με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα. Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα υποχρεούστε να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 3 (τριών) ημερών από την παραλαβή των προϊόντων στο τηλέφωνο 2130443351 ή μέσω e-mail στο info@gadgetistas.com αναφέροντας ημερομηνία/αριθμό παραστατικού αγοράς εντός της ως άνω προθεσμίας. Υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβετε έγγραφη έγκριση επιστροφής από την Gadgetistas.com, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι Ρήγα Φεραίου 25 Ηλιούπολη  Αττικής   ΤΚ.16343, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ  Gadgetistas.com, επιστροφή”.
Για την δικής σας ταλαιπωρίας και με την επιφύλαξη των όρων του παρόντος καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, κλπ). Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αμέσως μετά την παράδοση την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη στο 2130443351 ή στο info@gadgetistas.com

Επιστροφές προϊόντων με χρέωση της επιχείρησης 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα με χρέωση της Επιχείρησής μας, στις ακόλουθες περιπτώσεις:  1. Εάν με δική μας υπαιτιότητα πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα (λάθος στη λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή κλπ). Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να ζητήσετε την επιστροφή του προϊόντος. Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, σφραγισμένα, χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί με κανέναν τρόπο, πλήρη και χωρίς καμία φθορά. Η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.  2. Εάν με δική μας υπαιτιότητα πουλήθηκαν προϊόντα κακής ποιότητας (καταστράφηκαν κατά τη μεταφορά, με κακή συσκευασία κλπ). Στην περίπτωση αυτή, οφείλετε να μην αποδεχθείτε την παραλαβή του προϊόντος και να επικοινωνήσετε μαζί μας. Σε περίπτωση που αποδεχθείτε  να παραλάβετε το προϊόν, ενδέχεται κατά την απόλυτη κρίση μας να μη δεχτούμε την όποια επιστροφή και συνεπώς δεν θα προβούμε σε αντικατάσταση. Επιπλέον, σε περίπτωση που δεν επιστρέψετε το προϊόν τότε, δε θα σας σταλεί νέο προϊόν και θα πρέπει να προβείτε σε νέα παραγγελία και αγορά. Το προϊόν θα πρέπει να επιστρέφεται στην κατάσταση που παραδόθηκε.  Και στις δύο ως άνω περιπτώσεις, το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής δεν δύναται να ξεπερνά τις δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.

Επιστροφές των προϊόντων με χρέωση του πελάτη

Ως καταναλωτές διατηρείτε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς υποχρέωση ανακοίνωσης του λόγου για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή, το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνεστε εσείς. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους. Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει σε 14 ημερολογιακές ημέρες, από την ημέρα κατά την οποία, εσείς ή ένα τρίτο μέρος το οποίο υποδεικνύεται από αυτόν (διαφορετικό από τον μεταφορέα): αποκτά τη φυσική κατοχή των αγαθών ή του τελευταίου αγαθού, (σε περίπτωση πολλών αγαθών παραγγελθέντων με μια παραγγελία και παραδιδόμενων χωριστά), ή αποκτά τη φυσική κατοχή της τελευταίας παρτίδας ή του τελευταίου τεμαχίου (σε περίπτωση παράδοσης αγαθού αποτελούμενου από πολλές παρτίδες ή πολλά τεμάχια.)

Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να ενημερώσετε την Επιχείρηση για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε με μια ξεκάθαρη δήλωση (π.χ με την αποστολή επιστολής ή Mail). Επίσης, έχετε τη δυνατότητα  να χρησιμοποιήσετε το σχετικό έντυπο υπαναχώρησης που θα βρείτε στον παρόντα διαδικτυακό τόπο και να το αποστείλετε στην Επιχείρηση εντός της ως άνω προθεσμίας. Εάν αποστείλετε ηλεκτρονικώς τη δήλωσή σα για υπαναχώρηση, θα σας διαβιβάσουμε πάνω σε σταθερό μέσο (π.χ. ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) επιβεβαίωση λήψης της υπαναχώρησής σας.

Για να τηρήσετε την προθεσμία υπαναχώρησης, είναι αρκετό να στείλετε τη δήλωση περί άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησής σας, πριν λήξει η προθεσμία υπαναχώρησης. Σε περίπτωση υπαναχώρησης οφείλετε να στείλετε πίσω στην Επιχείρηση τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που μας δηλώσατε ότι υπαναχωρείτε. Η προθεσμία θεωρείται ότι έχει τηρηθεί εάν στείλετε πίσω τα προϊόντα πριν από τη λήξη της περιόδου των 14 ημερών. Σε αυτή την περίπτωση θα επιβαρυνθείτε με την άμεση δαπάνη επιστροφής των προϊόντων. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, μπορείτε να επιλέξετε επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχεί στα προϊόντα που παραγγείλατε, συμπεριλαμβανομένου του κόστους παράδοσης αυτών θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που η Επιχείρηση θα πληροφορηθεί την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε. Η Επιχείρηση δικαιούται να καθυστερήσει την επιστροφή χρημάτων μέχρις ότου λάβει πίσω τα αγαθά ή μέχρις ότου ο πελάτης παράσχει αποδείξεις ότι έστειλε πίσω τα αγαθά, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο. Η Επιχείρηση θα εκτελέσει την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που ο πελάτης χρησιμοποίησε για την αρχική συναλλαγή, εκτός κι αν ο πελάτης έχει συμφωνήσει ρητώς για κάτι διαφορετικό. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα χρεωθείτε έξοδα για τέτοια επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή μπορεί να γίνει και με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη, τον οποίο θα γνωστοποιήσει στο Gadgetistas.com έγκαιρα και εγγράφως.

Ο πελάτης φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε μείωση της αξίας των αγαθών προκύψει από χειρισμό που δεν ήταν απαραίτητος για να προσδιορίσει τη φύση, τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργία των αγαθών. Τον κίνδυνο βλάβης ή απώλειας των προϊόντων μέχρι τη φυσική τους κατοχή από τον καταναλωτή ή τρίτο που έχει ορίσει ο καταναλωτής, φέρει η Επιχείρηση με εξαίρεση των περίπτωση που ο μεταφορέας έχει ενταλθεί από τον καταναλωτή, οπότε στην περίπτωση αυτή ο κίνδυνος μετατίθεται στον καταναλωτή άμα τη παράδοση στο μεταφορέα.  Η παρούσα Σύμβαση δεν επηρεάζει οποιαδήποτε δικαιώματα καταναλωτών που προβλέπονται από τη νομοθεσία. Υπενθυμίζεται η ύπαρξη ευθύνης του πωλητή για πραγματικά ελαττώματα και έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων σύμφωνα με τα άρθρα 534 επ. του Αστικού Κώδικα.

Αλλαγή προϊόντων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε κάποιο προϊόν που αγοράσατε και παραλάβατε με κάποιο άλλο διαθέσιμο προϊόν ίσης αξίας θα πρέπει να επισκεφτείτε το φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται στην Ηλιούπολη ή στο Χαλάνδρι με την απόδειξή σας-τιμολόγιο και το απόκομμα πιστωτικής κάρτας (σε περίπτωση που έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα), μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2130443351 ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@gadgetistas.com . Σε περίπτωση που δεν είστε σε θέση να επιστρέψετε μόνοι σας το προϊόν που έχετε αγοράσει με υπηρεσία παράδοσης, η συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφοράς μπορεί να το επιστρέψει για εσάς με μία επιπλέον χρέωση. Το κόστος επιστροφής το επιβαρύνεται ο πελάτης  εκτός αν το προϊόν εμπίπτει σε θέματα εγγύησης λόγω κατασκευαστικού ελαττώματος. Το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, σε κλειστή συσκευασία, ακέραιο, πλήρες, με όλα τα μέρη και εξαρτήματα (συμπεριλαμβανομένων αναλλοίωτων ετικετών και οδηγιών/ σημειώσεων/ εγχειριδίων που παρέχονται, την αρχική συσκευασία και τη συσκευασία και το πρωτότυπο πιστοποιητικό εγγύησης). Σε περίπτωση που ανοίξετε τη συσκευασία του προϊόντος, θα πρέπει να φροντίσετε να το επιστρέψετε σε άψογη κατάσταση, μαζί με όλα τα μέρη και τα εξαρτήματα από τα οποία αποτελείται. Συμφωνείτε να φροντίζετε την κατάσταση των επιστρεφόμενων προϊόντων από τη στιγμή που παραδοθούν σε εσάς μέχρι τη στιγμή που τα παραδώσετε στο φυσικό μας κατάστημα ή στη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφοράς. Σε περίπτωση που δεν επιστραφεί το προϊόν εντός 14 ημερών, τότε η Επιχείρηση δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή αντικατάστασή του. Εξαιρέσεις από το δικαίωμα υπαναχώρησης

Το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν ισχύει στις ακόλουθες περιπτώσεις:
α) στην προμήθεια αγαθών που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή σαφώς εξατομικευμένων (π.χ. βιβλιοδετημένοι τόμοι που κατασκευάζονται μετά από παραγγελία του πελάτη) β) στην προμήθεια αγαθών, τα οποία μπορούν να αλλοιωθούν ή λήγουν σύντομα γ) στην προμήθεια σφραγισμένων αγαθών, τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοσή τους.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ (ΗΕΔ) – ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΗΕΔ

Εναρμονίστηκε στην ελληνική νομοθεσία (με την ΚΥΑ 70330 (ΦΕΚ 1421Β΄/9.7.2015) η Οδηγία 2013/11/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 21ης Μαΐου 2013, η οποία προβλέπει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης διαφορών με τη διαδικασία Alternative Dispute Resolution και ο Κανονισμός (ΕΕ) 524/2013 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 21/05/2013 για την ηλεκτρονική επίλυση καταναλωτικών διαφορών.

Η διαδικασία αυτή λειτουργεί ως εξωδικαστικός συμβιβασμός. Πρόκειται για έναν μηχανισμό εναλλακτικής επίλυσης διαφορών δια μέσου πιστοποιημένων φορέων εναλλακτικής επίλυσης διαφορών (ΕΕΔ) που αναλαμβάνουν να συμβιβάσουν online, εύκολα και γρήγορα διαφορές καταναλωτών-προμηθευτών που προκύπτουν από αγορές μέσω διαδικτύου.

Τα μέρη έχουν πρόσβαση στη διαδικασία χωρίς να είναι υποχρεωμένα να χρησιμοποιήσουν δικηγόρο ή νομικό σύμβουλο. Η διαδικασία δεν στερεί τα μέρη από το δικαίωμα λήψης ανεξαρτήτων συμβουλών ή εκπροσώπησης ή υποστήριξης από τρίτο μέρος σε κάθε στάδιο της διαδικασίας. Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, η διαδικασία ΕΕΔ είναι δωρεάν για τον καταναλωτή (δεν περιλαμβάνονται τυχόν κόστη που αναλαμβάνει οικειοθελώς ο καταναλωτής προς υποστήριξη της υπόθεσής του). Ο φορέας ΕΕΔ οφείλει να αποφασίσει εντός 90 ημερών, ωστόσο σε ιδιαίτερα περίπλοκες διαφορές έχει την ευχέρεια να παρατείνει το διάστημα αυτό. Εφόσον δεν επιτευχθεί συμφωνία ή σε περίπτωση που ο προμηθευτής ή ο καταναλωτής αποχωρήσουν από την διαδικασία πριν την έκδοση απόφασης συντάσσεται από τον φορέα ΕΕΔ πρακτικό αποτυχίας. Τα μέρη εάν το επιθυμούν μπορούν να προσφύγουν για την ίδια διαφορά στα δικαστήρια. Σε περίπτωση που επιτευχθεί συμφωνία συντάσσεται πρακτικό συμβιβασμού και είτε τα μέρη συμμορφώνονται οικειοθελώς είτε όποιο από τα μέρη θέλει μπορεί να τρέψει το πρακτικό συμβιβασμού σε εκτελεστό τίτλο προκειμένου να υποχρεώσει το άλλο μέρος να συμμορφωθεί.

Διευκρινίζεται ότι ο καταναλωτής οφείλει να επικοινωνήσει πρώτα με την επιχείρηση σε μια προσπάθεια απευθείας επίλυσης της διαφοράς τους προτού υποβάλλει την καταγγελία του σε φορέα ΕΕΔ εάν τελικά δεν κατέστη δυνατό να διευθετηθεί η διαφορά με την άμεση υποβολή της καταγγελίας προς την επιχείρηση. Μάλιστα, εάν ο καταναλωτής υποβάλλει την καταγγελία του σε φορέα ΕΕΔ χωρίς προηγουμένως να έχει υποβάλλει καταγγελία προς την επιχείρηση, το γεγονός αυτό και μόνο μπορεί να αποτελέσει λόγο άρνησης εξέτασης της καταγγελίας του. Στο σημείο αυτό, σας πληροφορούμε ότι ένας από τους φορείς συμβιβαστικής επίλυσης διαφορών που υφίστανται στην Ελλάδα είναι ο Συνήγορος του Καταναλωτή (http://www.sinigoroskatanaloti.gr ) που αποτελεί ανεξάρτητη αρχή με στόχο την εξωδικαστική και φιλική διευθέτηση διαφορών μεταξύ προμηθευτών-καταναλωτών.

Ο Κανονισμός (ΕΕ) αριθμ. 524/2013 θεσμοθέτησε τη δημιουργία και λειτουργία μιας ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την επίλυση διαφορών, της πλατφόρμας ΗΕΔ που παρέχει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να υποβάλλει τις τυχόν διαφορές που προκύπτουν από αγορές μέσω διαδικτύου σε διαδικασία επίλυσης μέσω διαδικτύου. Στο σημείο αυτό, σας παραθέτουμε τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο προς την πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών (ΗΕΔ) (http://ec.europa.eu/odr ).

Η διαδικασία μέσω της πλατφόρμας ΗΕΔ είναι εύκολη, ολοκληρώνεται ηλεκτρονικά και πραγματοποιείται σε 4 στάδια:

  1. Υποβολή καταγγελίας από τον καταναλωτή κατά προμηθευτή με τη συμπλήρωση της σχετικής φόρμας.
  2. Η καταγγελία αποστέλλεται στον προμηθευτή-συμφωνία των δύο μερών σχετικά με έναν φορέα εναλλακτικής επίλυσης διαφορών.
  3. Η πλατφόρμα ΗΕΔ αποστέλλει αυτομάτως την καταγγελία στον φορέα εναλλακτικής επίλυσης διαφορών.
  4. Διεκπεραίωση της καταγγελίας από τον φορέα επίλυσης διαφορών, αποτέλεσμα και περάτωση της καταγγελίας εντός 90 ημερών.

Ενημερωτικά αναφέρουμε ότι οι φορείς ΕΕΔ μπορούν να διατηρήσουν ή να θεσπίσουν διαδικαστικούς κανόνες οι οποίοι τους δίνουν τη δυνατότητα να αρνηθούν να εξετάσουν μια συγκεκριμένη διαφορά, επί τη βάσει ενός ή συνδυασμού από τα παρακάτω κριτήρια:

α) ο καταναλωτής δεν προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον προμηθευτή με οποιονδήποτε πρόσφορο τρόπο προκειμένου να συζητήσει την καταγγελία του και να επιδιώξει, ως πρώτο βήμα, να επιλύσει το πρόβλημα απευθείας με αυτόν

β) η διαφορά είναι επουσιώδης ή βασίζεται σε κακόβουλη καταγγελία

γ)η διαφορά εξετάζεται ή έχει εξεταστεί προηγουμένως από άλλο φορέα ΕΕΔ ή από δικαστήριο

δ) ο καταναλωτής δεν υπέβαλε την καταγγελία στον φορέα ΕΕΔ εντός προθεσμίας ενός έτους από την ημερομηνία κατά την οποία ο καταναλωτής υπέβαλε την καταγγελία στον προμηθευτή

ε) η εξέταση μιας τέτοιας διαφοράς θα έβλαπτε σημαντικά την αποτελεσματική λειτουργία του φορέα ΕΕΔ.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Οι χρήστες ενδέχεται να παρέχουν προσωπικά δεδομένα. Η παροχή αυτών των προσωπικών πληροφοριών είναι προαιρετική. H Επιχείρησή μας δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του διαδικτυακού τόπου Gadgetistas.com και να τηρεί τις σχετικές διατάξεις περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως εκάστοτε ισχύουν. Σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 , κάθε χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα που τον αφορούν και να τα τροποποιήσει ή διαγράψει, αν χρειάζεται, επικοινωνώντας με την Επιχείρησή μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα και τα νόμιμα δικαιώματά σας ως υποκείμενα παρακαλώ πολύ ανατρέξτε στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Gadgetistas.com η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των παρόντων όρων χρήσης.

ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ

Το Gadgetistas.com είναι εναντίον της συγκέντρωσης δεδομένων ανηλίκων, δηλαδή ατόμων που είναι κάτω των 18 ετών.

COOKIES

Μετά τη θέσπιση της Ευρωπαϊκής Οδηγίας σχετικά με τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες και την απόφαση 229 της 8ης Μαΐου 2014 που εξέδωσε η Αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων, η χρήση των cookies για τη συλλογή των δεδομένων σας, επιτρέπεται μόνο με τη συναίνεσή σας. Ένα cookie είναι μια σύντομη γραμμή κειμένου που μεταφέρεται στο δικό σας browser και, ενδεχομένως, αποθηκεύεται στον υπολογιστή σας ή στην κινητή συσκευή σας κάθε φορά που επισκέπτεστε έναν ιστότοπο. Τα cookies χρησιμοποιούνται για ποικίλους σκοπούς: για παράδειγμα, για να είναι η ψηφιακή σας περιήγηση ταχύτερη και ασφαλέστερη, για να διατηρείται η σύνδεση ενεργή στην προστατευμένη περιοχή κατά την περιήγησή σας στις ιστοσελίδες του ιστοτόπου, για να αποθηκεύεται πάντα με ασφάλεια το User ID και το Password και για να ταυτοποιούνται οι σελίδες του ιστοτόπου που επισκέπτεστε ώστε να μην επαναλαμβάνονται.

Ο χρήστης υπενθυμίζεται ότι είναι δυνατόν να αρνηθεί την εγκατάσταση “cookies” στον υπολογιστή του ρυθμίζοντας έτσι τον browser του.  Η  Επιχείρησή μας εφαρμόζει κατάλληλα μέτρα για να διασφαλίσει την ασφάλεια των αρχείων που περιέχουν προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από τον ιστότοπο.

Ωστόσο, η Επιχείρησή μας δεν είναι σε θέση να ελέγξει όλους τους κινδύνους που συνδέονται με τη λειτουργία του Διαδικτύου και σας εφιστούμε την προσοχή κατά την πλοήγησή σας στο παγκόσμιο ιστό, σχετικά με την ύπαρξη πιθανών κινδύνων όσον αφορά την εμπιστευτικότητα των δεδομένων που διέρχονται μέσω αυτού καθώς η Επιχείρησή μας δεν υπέχει καμία ευθύνη σχετικά με τους εν λόγω κινδύνους.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το Gadgetistas.com  καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών τηρώντας αυστηρά μέτρα ασφαλείας, τα οποία κατά την κρίση του δύνανται να μεταβληθούν ή να τροποποιηθούν. Οι χρήστες ωστόσο ενημερώνονται ότι η αποστολή εμπιστευτικών πληροφοριών μέσω υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν αποτελεί τον πλέον ασφαλή τρόπο αποστολής, καθώς ενέχει κινδύνους ανάγνωσης των πληροφοριών αυτών από τρίτα πρόσωπα, μη εξουσιοδοτημένα.

Για να εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, το Gadgetistas.com χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL. Με αυτή την τεχνολογία, κάθε στοιχείο που καταχωρεί ο επισκέπτης/χρήστης στο Gadgetistas.com, κωδικοποιείται πριν βγει online και στη συνέχεια διερευνάται η αυθεντικότητα του μηνύματος και του server.

Τέλος, προσωπική ασφάλεια αποτελεί το password που δίνει ο χρήστης όταν γίνεται μέλος του Gadgetistas.com. Το Gadgetistas.com συνιστά στους χρήστες, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζουν τακτικά το password τους και να αποφεύγουν τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 

Το Gadgetistas.com περιέχει συνδέσμους (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους. Η διασύνδεση του παρόντος ιστότοπου με άλλους δικτυακούς τόπους μέσω συνδέσμων (links) πραγματοποιείται μόνο για την διευκόλυνση των χρηστών. Οι δικτυακοί αυτοί τόποι δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο του Gadgetistas.com  και συνεπώς το Gadgetistas.com   δεν ευθύνεται για τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών τους. Το Gadgetistas.com  δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση ζημία των χρηστών, που προκύπτει από την αξιοποίηση της δυνατότητας διασύνδεσης με άλλο δικτυακό τόπο μέσω συνδέσμων (links) ή από τη χρήση στοιχείων και πληροφοριών, που εμπεριέχονται σε κάθε παρόμοια ιστοσελίδα. Επομένως, για οποιοδήποτε πρόβλημα ανακύψει κατά την χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στους αντίστοιχους δικτυακούς τόπους και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια την πλήρη ευθύνη (αστική και ποινική) ευθύνη για την ασφάλεια, το σύννομο, την εγκυρότητα του περιεχομένου των δικτυακών τους τόπων και την παροχή των υπηρεσιών τους αποκλειόμενης κάθε ευθύνης του Gadgetistas.com  . Το Gadgetistas.com  σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των δικτυακών αυτών τόπων και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή συνδέεται με αυτά κατά οιονδήποτε τρόπο.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ-ΣΗΜΑΤΑ

Όλο το περιεχόμενο του Gadgetistas.com, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχόμενων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του δικτυακού τόπου, εκτός των ρητά αναφερομένων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Το ίδιο ισχύει και για τη μορφή του ιστότοπου. Το όνομα ιστοχώρου, τα σήματα και το περιεχόμενο που διατίθεται στον παρόντα ιστότοπο ανήκουν στην Επιχείρηση ή χρησιμοποιούνται από αυτήν με τη συναίνεση των ιδιοκτητών τους. Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος διαδικτυακού τόπου και φέρουν σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη.

Η χρήση του συνόλου ή μέρους του ιστότοπου, ιδίως μέσω της λήψης, αναπαραγωγής, μεταφοράς ή παρουσίασης για σκοπούς άλλους από την προσωπική και ιδιωτική χρήση για μη εμπορικές προθέσεις, απαγορεύεται αυστηρά. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, τροποποίηση, αλλοίωση, μεταγλώττιση, διαμόρφωση, αναπαραγωγή, διανομή, μεταβίβαση, πώληση, αναδημοσίευση, αποστολής δεδομένων σε άλλο υπολογιστή (upload) με οιοδήποτε τρόπο οιασδήποτε πληροφορίας (στο σύνολό της, τμηματική ή περιληπτικά) που παρέχεται στο δικτυακό αυτό τόπο με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής τους στο Διαδίκτυο ή τη διάθεση των πληροφοριών στο Διαδίκτυο με οποιονδήποτε άλλο τρόπο χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του δικαιούχου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οποιαδήποτε κοινοποίησή σας που έχει σχέση με την αγορά των προϊόντων – συμπεριλαμβανομένων τυχόν επισημάνσεων, παραπόνων, αιτημάτων που αφορούν την αγορά και/ή παράδοση των προϊόντων, την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, κ.λπ.- πρέπει να αποστέλλεται στην Επιχείρησή μας, στις διευθύνσεις και σύμφωνα με τον τρόπο που υποδεικνύονται στην Ιστοσελίδα.

Για κάθε διευκρίνηση σχετική με το Gadgetistas.com μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο ή να επικοινωνείτε με το Gadgetistas.com στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@gadgetistas.com καθώς και στην ταχυδρομική διεύθυνση: για GADGETISTAS.COM Ρήγα Φεραίου 25, Ηλιούπολη

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ 

Οι παρόντες Όροι ενδέχεται να τροποποιηθούν. Είναι δική σας ευθύνη να τους διαβάζετε σε τακτά διαστήματα, καθώς οι Όροι που βρίσκονται σε ισχύ τη στιγμή που χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα ή τη στιγμή της κατάρτισης της Σύμβασης (όπως αυτή ορίζεται παρακάτω) είναι και οι εφαρμοστέοι.

Το Gadgetistas.com διατηρεί το δικαίωμα να προσθέτει, τροποποιεί ή/και αφαιρεί οποτεδήποτε οποιοδήποτε στοιχείο ή/και πληροφορία που περιλαμβάνεται σε αυτό καθώς και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του χωρίς καμία προειδοποίηση κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια.

ΑΚΥΡΟΤΗΤΑ ΟΡΩΝ ΚΛΠ

Τυχόν ακυρότητα κάποιων όρων του παρόντος δεν επιφέρει ακυρότητα των υπολοίπων. Η μη ενάσκηση από το Gadgetistas.com των εκ των παρόντων όρων δικαιωμάτων του δεν συνεπάγεται παραίτησή του από τα δικαιώματά του αυτά. Το Gadgetistas.comδ εν ευθύνεται για παράβαση των παρόντων όρων οφειλόμενη σε λόγους ανωτέρας βίας.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

Οι παρόντες όροι χρήσης και η χρήση του δικτυακού τόπου Gadgetistas.com διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, από τις ισχύουσες σε αυτό νομοθετικές διατάξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από τις σχετικές Διεθνείς Συνθήκες. Σε περίπτωση που κάποιος από τους παρόντες όρους ήθελε κριθεί άκυρος ή ακυρώσιμος, η ακυρότητα ή ακυρωσία αυτή δεν θα επηρεάσει την ισχύ των λοιπών όρων. Αρμόδια για την επίλυση οιασδήποτε διαφοράς ήθελε προκύψει από τη χρήση του δικτυακού τόπου Gadgetistas.com ή σχετικά με την ερμηνεία ή εφαρμογή των παρόντων όρων χρήσης ή εξ αφορμής αυτών είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.